På senaste tiden har jag

-blivit frisk och varit på en release-spelning av någonting med Lina, Cora och Siri

-varit på Amandas 18-årsfest kvällen efter, i hissen med nyhemkomna Saga och Nisse från Malawi och fattat att nu blir andra också 18 och insett hur litet det egentligen är och hur stort allvar jag ofta tar mig själv på. Som att tummen här till höger snart blir lika myndig som mig fast han alltid varit lilla Sindri för mig men så är han jättelång och snart har vi ingen skillnad mellan oss för när vi växer upp och blir vuxna blir ju alla i princip lika gamla. Åldern spelar liksom inte lika stor roll då.

– hittat livets klänning som satt så jävla bra och är det enda jag vill ha just nu!! Tänk er mig i en snortight läderklänning, ja, visst är det en bra tanke?

-varit ledig så mycket, alltså på ett otroligt sett, som fredagen till vänster då vi satt på citykyrkans café (hett tips!!!) och fik-pluggade eller ja jag och Moa fake-pluggade och Jonas och Vera fick massa gjort! Tänk att Nike till vänster smuttade på sitt te på vårt näst sista styrelsemöte ever. Tänk!! Att vårt år nästan är slut, förstår inte hur det har gått så fort!

-haft en jättebra och snygg kväll med Moa och Anna på mmmmm där Siri nu jobbar och vi hade jättekul. Fattar inte hur vi inte kunde fastna på bild den kvällen? Antingen va det suddigt eller whitecast eller rörelse som förstörde men vad spelar det för roll!

-träffat Siri i torsdags och med den här vackra vänsterbilden kommit på att va tråkigt det är att jag inte fotar så mycket och att jag när jag fotar bara fotar kvällar, kvällar jag är ute, inte roliga, mysiga, vanliga stunder som är så mycket roligare att se på en blogg än de då motivet är typ jag eller mina fantastiska vänner som håller i ett glas eller en burk och är bländade av blixten. Kanske ska jag göra om mina inläggs koncept och anamma mingelfotografin helt och hållet, inte lägga upp något annat?

-firat Vendelas nittonårs-dag på fest hos henne, med jell-o shots i enorma mängder som Moa och Vera fixat! Bästa presenten 🙂

-fått lov
-varit på Ace med bästa tjejgänget (Vera, Vendela, Hilda, Saga, Matilda) och dansat och skrattat och blivit bättre vänner!
-hoppats att det här lovet inte går så snabbt som jag är rädd för att det ska

xoxoxooxo
Julia

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s