Sängliggande dag 2

Nu är det min tur och det är om något inte nådigt, influensan i år säger mamma, av det hon läser på rapporterna de får till BVCt där hon jobbar, är extra svår, den slår till extra hårt och peakar just nu och några veckor framåt. Men jag känner att jag inte har tid att vara sjuk! Jag vill suga in allt som händer och allt vi gör just nu utan några avbrott men så är jag nedtvingad i sängen med feber så jag tar tillfället i akt och kanske ska blogga varje dag, skriva ordentligt i min dagbok, läsa senaste styleby, läsa ut alltings början, internet-shoppa och när jag blir lite friskare göra lite gymnasiearbetesjobb. Jag såg klart Carrie Diaries igår, det ägnade jag hela dagen åt förutom att åka till skolan med en vetskaplig känsla av att jag skulle bli sjuk, sitter på första lektionen, ser typ i kors och går och lägger mig i kårrummet och åker sen hem igen, till min säng och Moa på skype och vi kollade inredning och hon berättade om Yasuragi och min feber steg och sen hände inte så mycket mer under dagen.

 

När jag ligger här och har så mycket tid och inte har haft feber på minst 5 timmar nu så går ju tankarna iväg och jag blir rätt rastlös och suktar efter skönhet haha.

PicMonkey Collage

Min beautyblender är alldeles för gammal och äcklig, behöver verkligen den där Sigma borsten. Är helt besatt av RMS beauty, har aldrig testat nåt, men vill testa allt. Typ deras lätta foundation som beskrivs himmelskt på hemsidan och ögonskuggan ‘lunar’. Har velat ha en nattskjorta jättelänge nu, men det känns som en ickesak att köpa, och den där från Cos för 590kr känns ju lite överprisad ://

PicMonkey Collage111111

Och då jag glömde min vita skjorta i Paris 😦 så är jag desperat efter en ny, och den här modellen är så fin i blått!! + kul med nåt nytt? JAG DÖR FÖR DE HÄR FÄRGERNA FRÅN RMS TÄNK VA FINA VA FINA ATT HA PÅ ÖGONLOCKEN. Och så den här lilla skönheten (för 1100kr) som jag spanat in i tre månader eller nåt.

 

PicMonkey Collage232323

Mycket av allt jag vill ha och av allt jag har och allt jag köper är ju från & other stories och det är ju inte så konstigt att de är så lockande med tanke på deras marknadsföring. Jag menar KOLLA bara hur vackert är inte det där??? Ljuset, närheten, sminket, färgerna, deras nya smyckeskollektion som består av bokstäver. Och så såklart måste varje bildserie innehålla en RMS produkt, den här gången är det deras highlighter/luminizer. Olsen-tvillingarna har blivit min bästa och största modeinspirationskälla! Har aldrig mött det förut, att någon/några har på sig kläder som är exakt vad jag själv vill bära eller på olika bilder, alltid, har fina grejer som verkligen är helt och hållet fina, inte bara lite halvfina.

 

Nu har min rastlöshet gått lite för långt, lyssnar på Boys EP på repeat, ska nog sova lite istället :*

// Julia

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s